Maaltijdservice

Smakelijk eten! Ook als u niet zelf kunt koken…
Goed eten is belangrijk!

Ieder mens moet eten om gezond en fit te blijven. Als je dat niet doet loop je een hoger risico ziek te worden. Vitamines, mineralen en eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen om gezond en vitaal te blijven. Dagelijks een goede warme maaltijd met zoveel mogelijk afwisseling zorgt voor weerstand.

De warme maaltijdvoorziening van SWOVE is een primaire preventieve voorziening die een bijdrage levert aan Uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid, die betaalbaar is en die de mantelzorger ontlast. Maar die ook een belangrijke ondersteuning biedt aan uw sociale participatie en de vergroting van u eigen netwerk.
De maaltijden zijn gevarieerd, seizoensgebonden en vooral lekker, uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen.

Neem gerust contact op bel 040-254 00 66 of mail ons: maaltijden@swove.nl

Meer informatie: klik hier

Tarieven 2019: klik hier

Samen uit eten
SWOVE, PVGE en de KBO bieden de ouderen van Veldhoven de mogelijkheid aan om 1 keer per maand gezamenlijk te dineren in een restaurant in Veldhoven. Voor een vast bedrag kan een maaltijd genuttigd worden (vooraf vastgesteld €14,00), de drankjes zijn voor eigen rekening. De locatie wordt ruim van te voren aangekondigd en men moet zich vooraf opgeven bij Dhr.  Bert de Joode telefoon -6-33680745 of Mevrouw Gerry van Tuijl telefoon 2542400 / 06-25471418. De data vind je bij evenementen op de home pagina. Voor meer informatie bel SWOVE: 040-2540066.

Vervoer is op eigen gelegenheid. De avond start tussen 17.00-17.30uur. Indien u na reservering verhinderd bent, laat dit dan ook even weten.